AFSPRAAK MAKEN

Acrylnagels Aalsmeer

Bij ons kunt u ook kiezen voor acrylnagels in Aalsmeer. Het is een van de meest gekozen behandelingen de reden is dat deze zeker 3 tot 4 weken goed blijft zitten dit komt mede omdat wij kiezen voor kwaliteits producten voor uw acrylnagels in Aalsmeer.

acrylnagels aalsmeer

Wat zijn Acrylnagels?

Acrylnagels zijn hele sterke kunstnagels die op uw eigen nagels worden geplaatst en opgevuld worden. De acrylnagels blijven lang zitten. Vaak maken we gebruik van airbrush of nail-art om uw nagel te verfraaien zoals u dat wenst. Onze nagelstilist kan eveneens een gel lak aanbrengen op de acrylnagel, zodat de nagel verstevigd wordt en een mooie glans krijgt. Bij onze nagelstudio in Aalsmeer hebt u al een set nieuwe acrylnagels vanaf 49 euro en bijwerken vanaf 35 euro zo kunt u de nagels opnieuw laten opvullen. Zo hebt u altijd prachtige nagels voor een scherpe prijs.

Waarom Acrylnagels bij Nagelstudio Aalsmeer?

Wij werken alleen met kwaliteits producten en hechten veel waarde aan service en vinden het ook leuk om onze klant beter te leren kennen onder een genot van een lekker bakje koffie of thee. Uw acrylnagels Aalsmeer bij nagelstudio Brains 4 Beauty. Maak nu een Afspraak of bel direct 06-22040956

Blijf op de hoogte van Acties! Volg ons!

Acrylnagels Aalsmeer Facebook