AFSPRAAK MAKEN

Wimperextensions Aalsmeer

Bij ons kunt u ook kiezen voor Wimperextensions in Aalsmeer. Het verlengen van wimpers is helemaal hot nu en daarom bieden verschillende diensten aan betreft Wimperextensions denk aan de One by One methode of bijvullen.

Wimperextension Aalsmeer

Wimperextension Aalsmeer

One by One Wimperextensions?

Je heb verschillende manieren om je wimpers te verlengen één dan van is de One by One methode, hier plaatsen we 1 voor 1 een wimper bovenop je eigen wimpers waardoor het een hele natuurlijk look krijgt.
Daarnaast heb je ook 3D Wimperextensions en Lash lifting. Bij Nagelstudio Aalsmeer bieden wij de One by One Wimperextensions methode aan. Als u eenmaal wimpers heeft gedaan kunt u dit makkelijk bijwerken waardoor u niet altijd een nieuwe set Wimpers hoeft te zetten.

Waarom Wimperextensions bij Nagelstudio Aalsmeer?

Wij werken alleen met kwaliteit producten en hechten veel waarde aan service en vinden certificering belangrijk daarnaast vinden we het ook leuk om onze klant beter te leren kennen onder een genot van een lekker bakje koffie of thee. Uw Wimpers bij nagelstudio Brains 4 Beauty. Maak nu een Afspraak of bel direct 06-22040956

Blijf op de hoogte van Acties! Volg ons!

Acrylnagels Aalsmeer Facebook